Jäminkipohja osa 4. Pohjola-laivan hylky

Menneen ajan kauneuden havinaa. Aavemaisen Pohjola-laivan hylyllä. s/s Pohjola on sisävesihöyrylaiva. Rakennettu 1905 ja liikennöinyt vuoteen 1975 reitillä Runoilijan tie eli Tampere-Ruovesi-Virrat. Pohjola-laivan rakensi Tamperelainen konepajayritys Sommers, af Hällström & Waldens. Pohjola laiva oli valmistuessaan Näsijärven nopein ja suurin.   Mielenkiintoinen artikkeli Aamulehdessä, 7.2.2015, Pohjola-laivan … Lue lisääJäminkipohja osa 4. Pohjola-laivan hylky

Jäminkipohja osa 3. Pohjola-laivan hylky.

Jäminkipohjan seikkailukuvia. Vanhan telakan maisemista löytyi Pohjola-laivan hylky. Aavemainen laivanhylky. Lapsenomainen seikkailufiilis. Tarzanmetsän siimeksessä ;-D. Kohdata voi vaikka mitä! Ruoveden valokuvanäyttelystä bongasin nämä ihastuttavat kuvat Pohjola-laivasta.

Jäminkipohja osa 2.

Jäminkipohjassa seikkaillen tämäkin postaus. (Katso edellinen postaus). Muutamia ihania yksityiskohtia vielä Jäminkipohjasta. Grillikatos ym. Seuraavassa postauksessa Jäminkipohjan aavemaisella laivanhylyllä ;-)… Posliinipyttyisessä huussissa on tunnelmaa :-). Ulkopuolella kurkistelee metsän tontut ja vessassakävijä voi päivittää tukkansa ja tuoksunsa kuntoon Samalla kun taka-alalla olevalla tiskipaikalla tiskataan voi perheen … Lue lisääJäminkipohja osa 2.

Jäminkipohja osa 1.

Paljon olen kuullut Jäminkipohjasta puhuttavan, mutta ensimmäistä kertaa kävimme vasta nyt. Kuvia pitkästä laiturista – ja kioskikin siellä on. Se oli ainoa mielikuva paikasta. Jäminkipohja on oikeasti hurjan ihastuttava kaikessa rosoisen ja karun sekä söpön, viehättävän ja lämminhenkisen mummolan välimaaston mielenkiintoisuudessaan :-D. Rosoinen telakka-alue oli … Lue lisääJäminkipohja osa 1.