Hilpeää on, vaikka purjehdus rajoittuikin muutamaan tuntiin. Parasta on myhäillä yhdessä maisemien vaihtuessa ja syödä eväitä
Muutamat ruoat ovat vakiintuneet kiinteästi omaan retkiveneilyyn. Kipparijuusto, kylmäsavulohi, saaristolaisleipä, rieska (voi rullata kivasti, eikä päälliset lennä matkalla) pesto, kahvia. suklaata, pähkinöitä, fetaa, oliiveja, salaattia.
Kuvassa Sivustonikkari valmistaa voileipiä – Blogipohjan toteuttaja ja tekninen tuki :-). Aika hyvin olen onnistunut esimerkiksi kikkailemaan ja poistamaan mm. tärkeitä blogipohjan tietoja. Meni sitten uusiksi kaikki. Olen varmasti hyvä mallikappale siitä, mitä kaikkea voikaan mokailla tietokoneen kanssa ja saada aikaan
Vene on vielä suhteellisen tyhjä – loppukesästä ei
Yksi lempinäkymistä; Keulapiikin kattoluukun pilvenhattarainen sinitaivas ja valkoiset purjeet
Kesäpurjehdukset vielä edessäpäin